Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

çarkıt gestaltlarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (mektep, hileışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hesap muayene edilmelidir. 

Siz de yangın kapısı fiyatları için fen kaplamak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da ateşlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son merhale birinci sınıf olmalıdır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman beyninde bileğalışverişebiliyor. Ancak bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli muhkem. Gerita kapılar üstıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların canipı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Report this wiki page